Novosađanka naduvala 3,5 promila

Novosađanku S.B. (28) tokom vikenda policija je uhvatila sa 3,5 promila alkohola u krvi, što je rekord koji se retko beleži kod žena.
Novosađanku S.B. (28) tokom vikenda policija je uhvatila sa 3,5 promila alkohola u krvi, što je rekord koji se retko beleži kod žena.

Kako nezvanično saznajemo, devojka je vozila mazdu dok je na mestu suvozača bio njen momak. Prilikom policijske kontrole oni su rekli da su vereni.

- Nakon što je obavljeno testiranje, devojka je prebačena u maricu kako bi otišla u stanicu na trežnjenje. Ona se nije protivila, a kada je marica krenula njen momak je seo u kola i krenuo za policijskim vozilom. On je na uglu Rumenačke i Bulevara Jaše Tomića izašao iz kola i stao ispred marice. Policajci su tada i njega testirali i utvrđeno je da ima 1,5 promila alkohola, pa je i on odvezen na trežnjenje - navodi izvor u policiji.

Devojka je šokiranim policajcima nakon testiranja rekla da je "samo popila dva piva".

  • Wanda

    06.12.2014 20:59
    ...a onih pet koktela i pola litre kruske!
    bilo bi lepo da za par dana citamo i o epilogu ove price...da li ce doticna biti kaznjena po novom ili starom zakonu...ili je i ona cerka neke "sitne zverke" pa ce se sve brzo zaboraviti!
  • necu da kazem

    02.12.2014 22:37
    kakva laz
    Ja godinama govorim mami da sam popila dva piva, iako popijem boga oca, samostalna sam i imam godina. A zapravo kad izlazim popijem 4 piva pre odlaska u grad, 5 u gradu i 2 na afteru u stanu. Nekad i mesam sa drugim picima. Nekad ni ne brojim. Pa nisam debil da sednem za volan.
  • Njuz

    02.12.2014 17:33
    Pazi, pazi
    i policija počela da čita naše vesti i objavljuje! Pa ko u to još veruje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija