Vozača koji je ubio devojku na Somborskom bulevaru još nema

Posle udesa u kome je na Mariju M. (28) u ponedeljak uveče naletelo vozilo na Somborskom bulevaru, za vozačem se još traga.
Posle udesa u kome je na Mariju M. (28) u ponedeljak uveče naletelo vozilo na Somborskom bulevaru, za vozačem se još traga.

Ovo nije prvi slučaj u Novom Sadu, u prethodnih nekoliko meseci, da vozač pobegne s mesta nesreće.

Profesor Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Dragan Jovanović upozorava da činjenica da je ovakvih slučajeva sve više, ukazuje na to da sistem ne funkcioniše. "Zbog toga bi trebalo u javnost izlaziti sa više informacija o tom problemu, pogotovo sa prevencijom tog problema, a to je da saobraćajna policija i sve nadležne službe procesuiraju te slučajeve, da utvrde ko su počinioci, koje je vozilo u pitanju, da o tome obaveštavaju javnost i ja sam siguran da bi u tom smislu broj saobraćajnih nezgoda bio daleko manji", smatra Jovanović.

Upravo nedostatak pravovremenih zvaničnih informacija nakon pogibije devojke u Novom Sadu izazvalo je i opštu konfuziju u izveštavanju medija, pa se najpre spekulisalo da je devojka ubijena, pa izbačena iz auta, da bi konačno bilo saopšteno da je udarilo terensko vozilo.

Somborski bulevar jedan je od najopasnijih u Novom Sadu u poslednje vreme, pre svega zbog činjenice da se na svim raskrsnicama ne nalaze semafori.

Dvadeseosmogodišnja Marija M. poginula je u ponedeljak oko šest sati uveče, kada je na nju naletelo terensko vozilo. Nekoliko trenutaka nakon udesa, na telo devojke naleteo je taksi. Taksista se odmah zaustavio i pokušao da pomogne, međutim bilo je prekasno.

Sporno vozilo udaljilo se u pravcu Bačke Palanke.

Novosadska policija pozvala je očevice i građane koji imaju bilo kakva saznanja o vozaču koji je izazvao ovu saobraćajnu nesreću ili automobilu koji je u njoj učestvovao, da se jave pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

Marija M. živela je sa suprugom i četvorogodišom ćerkicom. Radila je u kafiću blizu mesta nesreće.

  • student medicine

    03.12.2014 21:56
    JAKO JE LAKO NAĆI KRIVCA
    msm realno , samo pogledajte listu novosadskih "tatinih sinova". Dođete lepo na vrata "dobar dan , dajte da pregledamo vozni park vašeg sinčića" i gotovo...i onda će se mali smrad izvući kao i uvek

    sve u svemu tuga i jad
  • nemam ime

    03.12.2014 12:53
    sta rade te kamere na svakom cosku ako ne snimaju nista? pa treba precesljati par automobila pre i posle nesrece koji su tuda prosli i gotovo. ko hoce nadje nacin, ko nece nadje razlog. i ta prostrelna jasno vidljiva rana? je l' je ima ili nema?
  • 03.12.2014 12:45
    Bilo bi i tablica da je bilo para za diskove da se snimci skladište u punom kvalitetu. Ali 30 dinara je mnogo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija