Ukrali dva kilometra šina kod Kovina

Policija je uhapsila sedam osoba zbog krađe više od dva kilometra šina na pruzi Vladimirovac-Kovin, čime su Železnicama Srbije naneli štetu veću od 7,5 miliona dinara.
Policija je uhapsila sedam osoba zbog krađe više od dva kilometra šina na pruzi Vladimirovac-Kovin, čime su Železnicama Srbije naneli štetu veću od 7,5 miliona dinara.

Uhapšeni se sumnjiče da su u periodu od 15. avgusta do 11. oktobra ove godine u više navrata sekli i odnosili šine sa pomenutoj železničkoj relaciji.

"Osnovano se sumnja da su počinioci putničkim i teretnim vozilima dolazili na mesto izvršenja krivičnog dela, i zatim pajserima, montiračima i brenerima demontirali i sekli železničke šine koje su odvozili teretnim vozilima", piše u saopštenju policije.

Dodaje se da je na taj način otuđeno više do 25 tona čelika. Deo odnetih šina nađen je na više mesta za otkup sekundarnih sirovina na područjima Beograda i Pančeva. Uhapšeni će uz krivičnu prijavu za više dela teške krađe biti predati tužilaštvu u Pančevu.

Protiv vlasnika otpada nadležnom tužilaštvu će biti podnete krivične prijave.

  • Ripley

    06.12.2014 11:22
    verovali ili ne
    Čekamo vest da su jednog dana počeli skidati šine sa Lajkovačke pruge. Svemu je krivo neodgovorno i korumpirano sudstvo. Umesto drakonskih kazni za ovaj kriminal, sudovi im izriču sitne globe ili desetodnevni zatvor. Time upravo stimulišu ovakve neshvatljive kriminalne radnje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija