Zapalio automobil pun cigareta

Muškarac (53) iz Majdanpeka zapalio je "golf 4", borskih tablica, kada ga je kruševačka policija, u saradnji sa policijom iz Bora, zaustavila u mestu Medveđa kraj Trstenika.
Muškarac (53) iz Majdanpeka zapalio je "golf 4", borskih tablica, kada ga je kruševačka policija, u saradnji sa policijom iz Bora, zaustavila u mestu Medveđa kraj Trstenika.

Trstenička policija je uspela da ugasi požar i pregledom vozila pronađeno je 580 bokseva raznih cigareta, saopštava MUP. Policija je privremeno oduzela automobil i cigarete, kao i veću količinu novca u različitim valutama.

U stanu osumnjičenog u Majdanpeku pronađeno je još 106 boksova cigareta. Osumnjičeni će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena trgovina.

Kruševačka policija sprovodi pojačane kontrole prometa duvana i duvanskih proizvoda.
  • 07.12.2014 17:10
    Policija u službi CIA
    Nisu se zapitali zašto ljudi iz Bora i Majdanpeka švercuju duvan. Od čega da žive? Od praznih fabrika? A policija štiti strane kompanije koje imaju monopol na duvan u Srbiji, a istovremeno ovde prodaju najgori duvanski otpad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija