Žena poginula u lančanom sudaru u Crnoj Gori, petoro povređenih

Žena V.B. (66) je poginula, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 17.40 sati na lokalnom putu Plav-Gusinje, na istoku Crne Gore.
Žena V.B. (66) je poginula, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 17.40 sati na lokalnom putu Plav-Gusinje, na istoku Crne Gore.

U crnogorskoj Upravi policije rečeno je da su u udesu učestvovala četiri vozila. Istraga je u toku.
  • 08.12.2014 19:14
    u udesu je ucestvovalo cetiri auta, zena doktora Ismara Basica je dozivela sok da nije mogla da stane na noge, takodje dijete doktora Ismara Basica je povrijedjen.Povrijedjen je inspektor Ragip Deljanin,i njegova sestre E.D.U sudaru su ucestvovala dva auta koja su se "trkala", a ona su zauzela dvije trake.U krivini su sasvim slucajno naletili na auto doktora ismara basica u kojem su bili njegova majka V.B.,njegova zena S.B., i dvoje djece.Iza auta doktora ismara nalazio se Ragip Deljanin.Trkala su se dva auta koja su oko 17sati i 35 minuta.Ja Dzavid Redzepagic sam se nasao na putu gdje su se trkali dva automobila po imenu golf-3, koji su u plavu u mjestu Rudo Polje prosli oko 110 km na sat,u tom momentu za njima je prosla ambulanta.Ubrzo se vratio automobil passat-5-ica,koji je ukljucio 4 migavca, prosao je kroz mjesto Rudo Polje oko 130 km na sat,a zatim ambulanta 100 km na sat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija