Privedena dvojica koji su prebili momka na Detelinari

Novosadska policija je identifikovala dvojicu maloletnika koji su 5. decembra na Detelinari napali 16-godišnjeg Novosađanina, a jedan od njih ga i bejzbol palicom udario po glavi.
Novosadska policija je identifikovala dvojicu maloletnika koji su 5. decembra na Detelinari napali 16-godišnjeg Novosađanina, a jedan od njih ga i bejzbol palicom udario po glavi.

Maloletnici su uzrasta 15 i 16 godina, mlađi je doveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu, a protiv drugog će biti podneta krivična prijava.

Kako je saopštila policija, istragom je utvrđeno da su dvojica nasilnika presreli vršnjaka u Rumenačkoj ulici, tukli ga rukama i nogama, a jedan od njih udario ga je i teleskopskom palicom po glavi. Nadležni tužilac kvalifikovao je događaj kao krivično delo nasilničko ponašanje.

Podsetimo, otac napadnutog deteta Petar Dragičević je za 021 ispričao da je motiv za nasilje bio taj što njegov sin nasilnicima nije hteo da odgovori za koji klub navija. Oni su ga presreli u kasnim satima kada se vraćao sa treninga, povijali ga i sustigli u ulazu zgrade u kojoj stanuje, a potom mu razbili glavu palicom.

  • REALISTA

    12.12.2014 15:21
    Realno
    Kako je jaka naslovna slika... Nekako idu jedno uz drugo brojanica i lisice
  • 12.12.2014 13:16
    Dok ne legne krv
    Pre 1h je dečkić od nekih 11 godina, plavih očiju i kratko ošišane svetle kose mahao i pretio bejzbol palicom dve devojčice, od kojih je jedna moje dete. Za to vreme su dve druge devojčice tamne kratke kose snimale događaj, iščekujući dobar snimak za YT.
    Šta običan građanin može da uradi, a da ispravno postupi i ne bude optužen?
    Na ovakve stvari ne reaguju ni policija ni socijalne službe, dok ne legne krv.
    A vse se odigrava na Limanu4, u blizini igrališta koje pripada snagama kluba 1914.
  • Toma

    11.12.2014 10:28
    @neverni
    pa prisustvovao je drugi napadač, pomagač.

    Doći će dan kada će narod uzeti pravdu u svoje ruke, prvo pravdu pa onda i državu.

    A onda će pasti berba ušiju, mislim da će Sud biti prvi po redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija