Zatvoren deo puta kod Ade Huje

Javno preduzeće "Beograd put" zatvorilo je deo kritičnog puta koji vodi ka Adi Huji iz Višnjičke ulice, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Javno preduzeće "Beograd put" zatvorilo je deo kritičnog puta koji vodi ka Adi Huji iz Višnjičke ulice, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

"Danas sam razgovarao sa predsednikom opštine Palilula i članom veća zaduženim za saobraćaj koji će razgovarati sa vlasnicima lokala koji se nalaze na ovoj lokaciji. Oni će u dogovoru sa opštinom i Lukom Beograd, koji su vlasnici zemljišta na kojem se nalazi put, morati da nađu način kako da se obezbedi ta saobracjajnica", rekao je Mali.

Prethodno je ministar policije Nebojša Stefanović pozvao upravu Beograda da zatvori put na Adi Huji, na mestu gde je danas sleteo još jedan automobil, nakon što je krajem novembra troje mladih tragično stradalo. Naveo je da će saobraćajna policija pojačati kontrole na Adi Huji.

Jedan automobil rano jutros sleteo je sa puta na Adi Huji i pao na obalu Dunava, a nezgoda se dogodila kod istog mesta gde se krajem novembra utopilo troje mladih kad su BMW-om upali u reku.

U 1.50 sati noćas na Adi Huji kod restorana Savska ohota, Mateja Krdžić (19), koji nije bio pod dejstvom alkohola, najpre je udario u parkirano vozilo, a zatim sleteo niz nasip do samog nivoa vode, a putnici i vozač samo su ugruvani.

U MUP-u Srbije je rečeno da se nije dogodila nesreća, da nema povređenih i da se automobil kretao prilagođenom brizinom i zaustavio na ivici, odnosno betonu na samom ulasku u reku.

Podsetimo, 22. novembra automobil u kojem je bilo šest mladih osoba sleteo je u Dunav na Adi Huji, tri osobe su uspele da isplivaju, dok su tri stadale.
  • @naprdnjačka logika

    13.12.2014 20:18
    Svojim komentarom si pokazao da si moralna i intelektualna grdosija. Botovi ti nisu dorasli i plase te se. Ja sam jedan, u gomili mnogih, koji ti se dive.
  • Rikica

    13.12.2014 19:18
    ...
    Da li je imao vozacku ???
  • naprdnjačka logika

    13.12.2014 17:38
    Ako nešto NE UMEŠ da promeniš, prilagodiš ili modernizuješ, ti onda to isto zabrani!

    Da vas čujem botovi, sa "inteligentnim" komentarima podrše za copy/paste ministra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija