Poginuo kadet Vojne akademije, otac teško povređen

Na putu Bačko Gradište - Temerin, jutros oko šest sati poginuo je dvadesetdvogodišnji Filip Zamaklar, pitomac Vojne akademije u Beogradu.

Na putu Bačko Gradište - Temerin, jutros oko šest sati poginuo je dvadesetdvogodišnji Filip Zamaklar, pitomac Vojne akademije u Beogradu koji se školovao za vojnog pilota.

Nesreća se dogodila kada je "punto", kojim je upravljao njegov otac Mirko Zamaklar (59) iz Novog Sada, iznenada prešao u suprotnu traku i udario u kamion kojim je upravljao J.B. (56).

Filip, koji je bio na mestu suvozača u "puntu", preminuo je na licu mesta. Njegov otac je prebačen u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama i nakon operacije njegovo stanje je stabilno.

Mirko je pukovnik Vojske Srbije, a i otac i sin učestvovali su na paradi "Korak pobednika" u Beogradu. Otac je predvodio pilote na "lastama", a njegov sin marširao sa kadetima.

  • NS

    13.12.2014 21:39
    Neka počiva u miru
    Strašno... taj otac kad se osvesti neće mu biti ni do života...
  • Niko

    13.12.2014 21:08
    Umovi
    Samo me zanima mentalni sklop onoga ko na ovakve vesti udara minuse. ZAŠTO ????
  • gorki

    13.12.2014 17:20
    najbolji
    ne pamtim da me je ovako rastuzila neka vest. ti momci su poslednje dobro koje ovo djubre od zemlje moze da napravi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija