Zaplenjeno 80 kilograma heroina

Na graničnom prelazu Gradina rano jutros zaplenjeno je oko 80 kilograma heroina.

Na graničnom prelazu Gradina rano jutros zaplenjeno je oko 80 kilograma heroina.

Veliki tovar heroina otkriven je oko tri časa posle ponoći detaljnom kontrolom hladnjače slovenačkih registarskih oznaka kojom su prevoženi konditorski proizvodi iz Turske u Bosnu i Hercegovinu.

Iz Uprave carina navode da se radi o presecanju tipične tzv. "balkanske rute heroina" koja ima tri trase - južnu, centralnu i istočnu.

Južna trasa vodi od Avganistana preko Pakistana, Irana i Turske i direktno produžava do pristaništa u Grčkoj, Italiji i zapadnoevropskim zemljama. Istočna trasa prelazi preko Bugarske i Rumunije, dok centralna trasa krijumčara droge u najvećoj meri prolazi preko zemalja bivše Jugoslavije, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija