"Odnosi Srbije i Kine poput ultrabrzog voza"

Odnosi Kine i Srbije su poput ultrabrzog voza koji grabi napred napunjen težnjama naša dva naroda za još boljim životom, izjavio je kineski premijer Li Kećijang.
Odnosi Kine i Srbije su poput ultrabrzog voza koji grabi napred napunjen težnjama naša dva naroda za još boljim životom, izjavio je kineski premijer Li Kećijang.

Premijer Kine je rekao da ima sve razloge da veruje da će "ovaj voz zajedničkih snova ići još postojanije, brže i dalje" i dodao da su "zajedničke razvojne strategije su putokazi koji usmeravaju smer našeg kretanja, dok je težnja za obostranom koristi pokretačka lokomotiva".

"Izgradili smo kineski most, a u budućnosti ćemo napraviti kineski put i kinesku elektranu, čime će se osigurati neiscrpna pokretačka snaga za razvoj kinesko-rpskih odnosa", izjavio je Kećijang u intervjuu "Politici", čije je deo objavljen danas, dok će u celosti biti objavljen u sutrašnjem izdanju.

  • panonius

    15.12.2014 07:55
    kolonija ?????!
    "Izgradili smo kineski most, a u budućnosti ćemo napraviti kineski put i kinesku elektranu,..."???
    Šta ovaj bulazni ??? Nit nam je to poklonio a ni pozajmio ....
    Hoće li i ovom naši pajaci da organizuju neku (vojnu npr) paradu ??
    Što nam je po svetu sve više prijatelja tipa šeika , ruja i ovih - nama sve gore !! Čudno !!?
  • nsnn

    14.12.2014 10:08
    mi slusamo price od brzim vozovima vec 40 godina pa nista od toga, ako su nam odnosi ko ti brzi vozovi naj**ali smo :/
  • janko

    14.12.2014 09:29
    kosooki
    obavezna pkasticna operacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija