Voz iskliznuo iz šina, nema povređenih

Međunarodni brzi voz 337 iskliznuo je iz šina u Grdeličkoj klisuri, ali na sreću ni jedan od 50 putnika nije povređen. 

Međunarodni brzi voz 337 iskliznuo je iz šina u Grdeličkoj klisuri, ali na sreću ni jedan od 50 putnika nije povređen.

Incident se dogodio u 14.43 na železničkom mostu zvanom "crnogorski" most, kada je ispao jedan od tri vagona. Voz je stao na 390 kilometru od Beograda, na mostu iznad Južne Morave, i od tada je železnički saobraćaj u prekidu.

Na licu mesta večeras su radniči Železnica Srbije i komisija tog preduzeća koja utvrđuje uzroke iskliznuća, a predsednik komisije Srboljub Kostić izjavio je za agenciju Beta da među putnicima nije bilo panike.

"Voz je na ovoj lošoj deonici išao izuzetno sporo, 20 kilometara na sat. Do iskliznuća došlo je 50 metara od mosta ali je voz nastavio da se kreće i zaustavio se tačno na mostu. Putnici su prebačeni u prvi vagon pa je lokomotiva sa tim vagonom nastavila put", kazao je on.

Kostić nije mogao da kaže kada će se saobraćaj normalizovati.

  • 15.12.2014 00:38
    brzi voz išao 20 na sat. samo u srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija