Nelegalni taksista pijan bežao od policije kroz Novi Sad

Tokom kontrole rada taksista, zajedno sa saobraćajnom inspekcijom, saobraćajna policija uočila je taksistu za kojeg sumnja da se nelegalno bavi ovom delatnošću.
Tokom kontrole rada taksista, zajedno sa saobraćajnom inspekcijom, saobraćajna policija uočila je taksistu za kojeg sumnja da se nelegalno bavi ovom delatnošću.

Policija je pokušala da ga legitimiše, u Uspenskoj ulici, ali je ovaj 65-godišnji Novosađanin "mazdom" počeo da beži, prolazeći kroz više raskrsnica na crveno.

Kada ga je patrola sustigla, alkotestiranjem je utvrđeno da ima alkohola u organizmu, a, osim ovog prekršaja, priveden je u prekršajni sud i zbog nasilničke vožnje, kao i zbog toga što se nije zaustavio na znak službenog lica.

Njemuje oduzeto vozilo, a posle saslušanja, prekršajni sudija mu je izrekao zatvor u trajanju do 45 dana, oduzimanje 21 kaznenog poena i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana.

  • rada

    17.12.2014 19:20
    da li neko poznaje makar dvojicu normalnih taksista!
  • Ćevara

    17.12.2014 14:44
    Probudite me iz zimskog sna...
    kad oduzmete neki Q7, TT RS, X6, Z4, Bentli, Hamer, Lendkruzer, Mazdu 6,Jaguar...
  • goco nelupetaj

    17.12.2014 13:12
    zamolio bi gocu da nesvira
    zamolio bio gocu da povede racuna sta prica ,,ako se nerazume da neostavlja komentare pametna od ta 3 udruzenja ti goco ni neznas da u svakom ima 80posto sljama u vojvodjanima trenutno radi 2 narkosa u panu ih ima isto par komada sigurno dok za maxi taxi nemogu da tvrdim , a u vojvodjane moze da udje ko hoce bio on naj gori taxista u ns ,ja sam taksista znam sve kako ko funkcionise,i naravno sos sosovci su naj gori od cigana do narkosa do prslih matorih budala dilera droge sitnih... gocooo sve zavisi od coveka ko je kakav uduzenja nisu tolko bitna ...ako neko hoce nesto da pita u vezi taxista u novom sadu neka pita odgovoricu cim budem u mogucnosti ,xvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija