Automobilom usmrtila pešaka i pobegla sa mesta nesreće

Lj. G. (45) iz okoline Mladenovca uhapšena je pod sumnjom da je večeras oko 18:30 sati kolima udarila pešaka Dejana Lukovića (37) iz Kusatka na putu Mladenovac-Smederevska Palanka i pobegla sa mesta nesreće.
Lj. G. (45) iz okoline Mladenovca uhapšena je pod sumnjom da je večeras oko 18:30 sati kolima udarila pešaka Dejana Lukovića (37) iz Kusatka na putu Mladenovac-Smederevska Palanka i pobegla sa mesta nesreće.

Osumnjičena je pobegla sa mesta nesreće, ali je policija nakon kraće potrage našla i uhapsila.

Udes se dogodio na putu Glibovac - Kusadak u opštini Smederevska Palanka, a čovek je preminuo na mestu. Hitna pomoć i policija su mogli samo da konstatuju smrt.

Na putu, nedaleko od tela nastradalog, ostala je registarska tablica BG 670-LN.

  • sovra

    18.12.2014 04:34
    Pa sta je sa ljudima ako je vec udario zasto ne stanu i ne zovu hitnu pomoc.Takve stvari tretirati kao ubistvo iz pistolja pa ako vec nije covek mozda se uplasi 10 godina robije ako pobegne. A ovako odugovlaci postupak dok se ne zaboravi u javnosti i uz dobrog advokata se izvuce
  • 18.12.2014 00:16
    Sta ima da ostane kada je covek mrtav, otisla zena svojim putem.
  • taraba

    17.12.2014 22:55
    to vam je ko kad opljackate banku i zaboravite licnu kartu. mislim da je vreme da se toj modi stane na rep. recimo oduzimanje dozvole bar ,,za uvek,, jedno je pobeci, a drugo je pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zbog kiše i vetra potreban oprez u vožnji

Jači udari vetra na mostovima, nadvožnjacima i prevojima utiču na zanošenje vozila, posebno kamiona i autobusa, pa je potrebno pažljivije voziti, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).