Mladić izboden na Rotkvariji zbog patika?

Đ.N. (20) teško je povređen u četvrtak oko 19 sati na Rotkvariji kada ga je nožem napao nepoznati muškarac.
Đ.N. (20) teško je povređen u četvrtak oko 19 sati na Rotkvariji kada ga je nožem napao nepoznati muškarac.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đ.N. se u momentu napada nalazio u blizini picerije, gde mu je osumnjičeni prišao i tražio da sa sebe skine patike. Mladić je odbio to da uradi, nakon čega ga je napadač izbo više puta nožem.

U Zavodu za hitnu pomoć kažu za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u ulici Dimitrija Avramovića gde je zatečen mladić koji je imao povredu butine. On je bio u svesnom stanju i prebačen je u Urgentni centar.

Napadač je u bekstvu, a policija za njim intenzivno traga.

  • BROJAČ

    20.12.2014 19:56
    @ Nemanja
    U koliko komšijskih linčeva nezgodnih skotova si učestvovao?
    Kome si uterao u glavu da se nasilje ne isplati?
    Da li si ga prebio manje ili više nego što je zaslužio?Kako si to utvrdio?Da li ti je taj rekao da neće nikad više ili da te je dobro zapamtio i da ćete se bar jednom sresti? Da li imaš plan kako ćeš da se ponašaš ako ga opet sretneš i to : a)ako je sam, b) ako je u društvu koje je jače od tvoje komšijske ekipe?
    Da li si lako menjao ponašanje kad te je neko stariji kao malog tukao?
    Imam još mnogo pitanja koje najsavršenija komšijska organizacija ne može da reši. To samoorganizovanje može da pomogne u relativno malom broju slučajeva, a da ti ne navuče etiketu da ste ti i tvoje komšije postali kabadahije ili kriminalci.I posle nekoliko akcija samostalnog deljenja pravde vama spasa nema. Cena sačuvane kičme lako postaje preplaćena, ili ti voliš da časno sačekaš svoj 15, 18, 21,25-ti ili 30-ti rođendan bez mrlje i popuštanja. Koliko njih bi u međuvremenu spašavalo svoj obraz i kičmu jer si baš ti pokušao da ih naučiš pameti, ali su sticajem okolnosti taj pogrom preživeli?
    Budi iskren prema sebi i onima koje bi uvukao u ta sranja jer ste se složili da nekog krelca treba naučiti pameti, pa odgovori-bolje sebi, sa mnom ne moraš da raspravljaš.
    Ovo je namenjeno svim"braniocima discipline kičme"...
  • Nemanja

    20.12.2014 18:24
    Kol'ko ja vidim, čovek živ i zdrav, a barem dva govnara su zažalila što su nešto probala (ako ne laže) a njemu njegov novčanik i štagod već ostali. Svakako bolje od vas paćenika što zazivate neku nebesku pravdu a ne znate ni od koga, a pljujete one koji zagovaraju komšijsku solidarnost i kičmu.
  • 20.12.2014 17:35
    @ Kraj Bez Kraja
    Ko nije sposoban sam da se brani nek sedne na kicmu policiji i sudijama i natera ih da ga oni brane. A ko nije ni za to sposoban nek ne izlazi iz kuce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zbog kiše i vetra potreban oprez u vožnji

Jači udari vetra na mostovima, nadvožnjacima i prevojima utiču na zanošenje vozila, posebno kamiona i autobusa, pa je potrebno pažljivije voziti, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).