Blagojević: Sve porodice u novim kućama u narednih mesec dana

Direktor Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević izjavio je danas da će se 85 odsto porodica koje su ostale bez kuća u poplavama useliti u nove do kraja godine, dok će se preostale useliti u prvim danima 2015. godine.
Direktor Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević izjavio je danas da će se 85 odsto porodica koje su ostale bez kuća u poplavama useliti u nove do kraja godine, dok će se preostale useliti u prvim danima 2015. godine.

"Gro posla će biti završeno do kraja godine, 85 odsto porodica koje su ostale bez kuća biće zaista zbrinuto do kraja godine, a ono što bude preteklo biće gotovo u prvim danima 2015. godine", rekao je Blagojević.

"One porodice koje će čekati duže nego ostale, čekaće daleko bolje kuće, solidnije, zidane, kuće koje će biti veoma komforne i imaće, između ostalog, i grejanje. Svima onima koji su investirali jako puno strpljenja, to strpljenje će im se isplatiti", naveo je on.

Blagojević je rekao da će u narednih nedelju dana biti završeni radovi na izgradnji pedesetak kuća u Bajinoj Bašti, Smederevskoj Palanci, Svilajncu, Paraćinu, Šidu, Obrenovcu i nizu opština, do kraja godine i više od toga, a da će preostale kuće biti završene u prvim danima naredne godine. Naglasivši da će kuće biti opremljene belom tehnikom i nameštajem, Blagojević je istakao da nijedna kuća nije sagrađena na mestima gde postoje rizici od poplava ili klizišta.

  • duško

    22.12.2014 16:59
    ...
    i više nikad niko ovog čoveka neće uzimati za ozbiljno...
  • 22.12.2014 14:19
    Nacekali se jadni ljudi i docekali zimu bez krova nad glavom.... :(
  • sumnjičavi

    22.12.2014 12:59
    ništa vam ne verujem dok ne vidim
    Zar nije "prepošteni" gospodar obećao kuće za sve pre zime?

    Ako se pojavi neko ko nije dobio kuću na vreme, hoćete li kolektivno podneti ostavke?

    Koji argumenti, i koji lični karakter stoji iza ove izjave?
    Koja je garancija da je ovo tačno, i koje su posledice ako nije tako?

    Eto nekoliko zaista jednostavnih pitanja na koje bih zaista molio odgovor! Nije teško, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kokanović: Protest za sada ostaje u 19 sati

Predstavnik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović izjavio je da protest ekoloških udruženja ispred Skupštine Srbije ostaje zakazan za 19 sati, kao i da oni ostaju u Pionirskom parku do tada.