Vučić: Najverovatnije ću izgubiti sledeće izbore

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najverovantije izgubiti sledeće izbore kao što se desilo i drugima koji su sprovodili teške reforme.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najverovantije izgubiti sledeće izbore kao što se desilo i drugima koji su sprovodili teške reforme.

"Nisam uzeo ovaj mandat da čekam sledeće izbore i pobedim svoje političke protivnike. Znam šta će se desiti na sledećim izborima. Najverovatnije ću izgubiti sledeće izbore kao i mnogi drugi koji su pokušali reforme", rekao je Vučić u intervjuu CNN-u koji je prenela Televizija N1.

Vučić je rekao da nije njegov posao da "prodaje gluposti i laži", već da sprovodi reforme za dobrobit naroda. "Činjenica je da ceo svet, Evropska unija, Medjunarodni monetarni fond, Svetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj priznaju da Srbija sprovodi mnogo reformi i čak govore - ne ja, nego oni - da srpski narod može biti veoma ponosan na sebe i svoje vodjstvo", rekao je Vučić.
  • Toma

    27.12.2014 12:57
    da
    opet ces mahati dzakovima sa listicima, bez epiloga naravno. opet ces lagati glup narod i opet oterati cestit svet sa biralista crnim dzipovima, i opet ces pobediti.
  • ja

    27.12.2014 11:35
    Jao
    Usraću se od patetike.
  • Lala

    27.12.2014 11:22
    bivsi radikali su odrzali lekciju demokratama,sve ono sto su demokrate obecavale to su oni sproveli u delo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija