Vučić: Vlada teških odluka za teško vreme

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "njegova vlada oduzela Srbiju raznim razbojnicima i vratila je građanima".

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "njegova vlada oduzela Srbiju raznim razbojnicima i vratila je građanima".

"Ovo je vlada teških odluka za teško vreme", naveo je premijer, sumirajući učinak svog kabineta u proteklih osam meseci. Ocenio je da vlada, koja je formirana 27. aprila, "vraća nadu građanima da će, ako budu radili i bili marljivi i vredni, Srbija postati pristojna zemlja".

"Prvi posao nam je bio da kažemo da je ovo otvorena zemlja, zemlja radnika i seljaka, onih koji marljivo i pošteno rade, a ne tajkunsko - politička prćija. I ako sam nečim zadovoljan, zadovoljan sam time što smo oduzeli Srbiju razbojnicima i vratili je građanima", istakao je Vučić.

Podsetio je i da se u Srbiji sastao sa četiri predsednika država i isto toliko u inostranstvu. Takođe se, naveo je, u Srbiji sastao sa dvojicom vicekancelara, pet ministara spoljnih poslova i dvojicom ministara ekonomije, ali i učestvovao na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. "Telefonskih razgovora obavio sam više od 40 sa predsednicima država i vlada, kao i ministrima spoljnih poslova", naveo je Vučić.

  • Dijana

    28.12.2014 06:44
    teska vremena
    Uvek je posle ratova bilo tesko,a Srbija je pretrpila i embargo i Nato bombardovanje,od 90tih tonuli smo u sivu ekonomiju jer drugacije se nije moglo preziveti,neki se enormno i obogatili neki prezivljavali.Da bi nas postovali treba sve vratiti u vreme pre sankcija kada smo bili pravna drzava,placali poreze i vise cenili posten rad.Nece vise niko da gleda siroko,svako gleda samo sebe,nema tu napretka.Svest mora da se menja
  • Djole

    28.12.2014 06:28
    Grofova
    Vlada muljatora!
  • 27.12.2014 20:07
    tasanana
    Sto se mora,nije ni tesko.Proslo je dosta vremena kako se za Srbiju nista pametno nije uradilo,e sada to mora da ispravi neko.Radi se nesto i to je najvaznije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija