Mihajlović: Pajtiću ni Deda Mraz ne može da pomogne

"Temelj države je postavljen i najteže je prošlo", poručila je danas potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović povodom izjave predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića "da će ovu vlast narod srušiti na ulici".
"Temelj države je postavljen i najteže je prošlo", poručila je danas potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović povodom izjave predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića "da će ovu vlast narod srušiti na ulici".

"Pajtić bi jako voleo taj scenario. Ono sto on ne može da podnese je uređen sistem, jer on to sam nije umeo da uradi. Jedino gde se on dobro snalazi je ulica van sistema, ali ni Deda Mraz ne može da mu ispuni te želje", rekla je Mihajlovićeva u izjavi za Tanjug.

"Pajtiću ni Deda Mraz više ne može da pomogne", poručila je Mihajlović.

Kako je navela, Pajtić je "prestar za želje od Deda Mraza".

"Drugo, zakasnio je, jer su temelji države postavljeni i najteže je prošlo. Teško je još, ali zajedno sa narodom ova vlada će graditi državu da bi i gospodinu Pajtiću bilo dobro u njoj", dodala je ona.

Podsetimo, predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine i lider opozicione Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da Vladu Srbije na čijem je čelu Aleksandar Vučić neće srušiti političke stranke, već nezadovoljni građani.

"Politika Vlade Srbije u tolikoj meri egzistencijalno ugrožava građane i toliko je zavladao očaj i beznađe, da neće biti potrebno učešće političkih stranaka u njegovom rušenju", izjavio je Pajtić.

  • Građanin

    28.12.2014 18:45
    ...
    Vidi ti naše blondie Zoke ona bi jogurt revoluciju, e pa snajka nisi ti igrač za takvu rabotu već jedan najobičniji partijski poslušnik.
  • upaljac

    28.12.2014 14:08
    @gradjanin F
    ti onda bolje i ne izlazi na izbore!
  • TnT

    28.12.2014 14:02
    oooo "vodjo" i vozdice
    Zoki ,zorule.moguce je da jednog dana poverujes u Deda Mraza.Trebace mu sleper a ne sanke da bi Vama
    podelio paketice.Sta je u paketicu?Cik pogodi sveznajuca (nista od preparata za mozdane celije).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija