Vučić: Vlada nema plan za zaposlene u javnim službama

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Vlada još nema plan vezan za broj zaposlenih u javnim službama i da je to jedina slaba tačka njenog programa. "Sve drugo su demagoške, prazne priče, koje nemaju nikakve veze sa realnošću", rekao je Vučić.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Vlada još nema plan vezan za broj zaposlenih u javnim službama i da je to jedina slaba tačka njenog programa, na koju je sa pravom ukazao predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović.

 

"Sve drugo su demagoške, prazne priče, koje nemaju nikakve veze sa realnošću", rekao je Vučić. Naveo je da "postoje uvek oni koji kritikuju, uvek će naći neku manu, a sami nikad ništa nisu uradili".

Vučić je rekao da očekuje da se njegovom timu saradnika priključe i ljudi koji imaju drugačije mišljenje, kako bi zajedno gradili Srbiju, i u tom kontekstu pomenuo Sonju Liht i Ivana Vejvodu.

Poručio je da plate i penzije u Srbiji više neće biti smanjivane i apelovao na građane da se strpe još dve godine jer će tada moći da vide prve pozitivne rezultate. "Videćete na šta će Srbija ličiti za pet godina, a videćete i na šta će ličiti zemlje koje nisu imale hrabrosti da istrpe političke pritiske i kritike", rekao je Vučić.

  • Svan

    01.01.2015 22:26
    Trenutno ne postoji plan za resavanje problema eventualnog viska zaposlenih u javnim sluzbama, ali jedno je sigurno: vlada ce da radi na povecanju efikasnosti rada u javnim sluzbama.
  • FARSA

    01.01.2015 17:08
    fg
    Plan postoji i bice sproveden kao i reforme jer tio nam je jedina nada za spas.
  • DARSA

    01.01.2015 17:07
    ty
    pripremila je vlada plan, ali se moraju pripremiti i kadrovici zutih koji sede na izmisljenim radnim mestima.. adios.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija