Autobusi poslati po turiste iz Srbije zaglavljene u Mađarskoj

Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvario se u Mađarskoj na oko 70 kilometara od granice sa Srbijom.
Autobus sa 73 turista iz Srbije pokvario se u Mađarskoj na oko 70 kilometara od granice sa Srbijom.

Kvar je nastao jutros u 10 časova.  Posle dužeg vremena, autobus se pokrenuo i uspeo da doveze putnike do najbliže benzinske stanice. Putnici su bili bez grejanja.


Autobus je stajao u zaustavnoj traci na auto-putu, a jedna putnica je zbog napada panike prevezena u bolnicu. Turisti su se zaputili u Krakov.  

Na mesto gde se pokvario autobus upućeno je više autobusa koji bi uskoro trebalo da stignu do putnika.

"Jedan autobus samo što nije prešao granicu i taj autobus će vratiti putnike koji budu želeli za Beograd, a ko bude želeo da nastavi put ka Krakovu, moći će da nastavi", rekao je predstavnik agencije "Manga trip". Prema njegovim rečima, sada je prioritet da se svi putnici prevezu na sigurno i toplo.

U agenciji navode da se autobus zaledio na temperaturi od minus 12, nakon čega je po putnike poslat drugi autobus, koji se na identičan način zaledio zbog hladnog vremena.

  • Mehaničar

    31.12.2014 10:08
    Dizel
    Stvar je jednostavna, na niskoj temperaturi se parafin iz nafte stvrdne kao kamen. Zima mnoge iznenadi, pa nisu sipali aditive protiv smrzavanja u gorivo !
  • mile

    31.12.2014 05:46
    Turisticki prevaranti.Salju ljude u krsevima na put , hapsiti.
  • student

    30.12.2014 21:18
    Nova godina
    E sada lepo presaviti tabak i naplatiti od amatera smrzavanje, gubljenje vremena, dosađivanje i propali doček Nove godine.
    Mogu misliti kakvi su i od kada su busevi sa kojima su hteli da voze ove mlade ljude u Krakov.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija