Veternik: Muž pucao u ženu pa se ubio?

Beživotno telo muškarca M.J. (56) pronađeno je u kući u Ulici Vuka Karadžića u Veterniku, dok je u Klinički centar Vojvodine prebačena tridesetrogodišnja žena sa prostrelnim ranama.
Beživotno telo muškarca M.J. (56) pronađeno je u kući u Ulici Vuka Karadžića u Veterniku, dok je u Klinički centar Vojvodine prebačena tridesetrogodišnja žena sa prostrelnim ranama.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin rekla je da je u tu ustanovu oko 20 sati primljena J. R. (33) iz Veternika sa višestrukim ranama od vatrenog oružja. Ona je teško ranjena u grudni koš, stomak, ruku i nogu, i njeno stanje se intezivno prati.

Sumnja se da je muškarac, čije je beživotno telo pronađeno na podu kuće, prvo pucao u J. R. a zatim izvršio samoubistvo. Oružje je pronađeno u kući. Prema nezvaničnim informacijama, žena je uspela, uprkos povredama, da telefonom pozove policiju.

Više informacija o ovom događaju očekuje se posle saopštenja policije.

  • 08.01.2015 12:23
    zanimljivo i vidljivo iz aviona
    Ona 33 a on 56... Znaci neki interes sa obe strane a ne iskrenost i onda puca samo tako zbog prevare ili podvale. Tako i treba svakom slicnom da odgovara kaznu za svoju pokvarenost unutrasnju.
    Samo napred sponzoruse i jeftinije i skuplje...
    A takodje i one "zivotinje"...jer nema samo sponzorusa.
  • Gligorije

    02.01.2015 14:19
    Pera
    Matori nemoj da dozvolis da te neki avlijaner isprovocira.
  • Watson

    02.01.2015 13:45
    @pera
    Kao što rekoh, jadni mali nesretnik za svojom tastaturom leči komplekse. Ne radi se to tako pero, postoje ustanove za takve kao ti. Verujem da bi jedan dobar psihijatar napisao naučni rad o tebi. Što bi rekao jedan poznati novosadski bend za koji ti verovatno nisi čuo : ja sam za vas zapadna Evropa, preteran sam A vi to ne razumete...
    Ps. J... te "tomson".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija