Vozači, pazite zbog poledice

JP "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da posebnu pažnju obrate prilikom vožnje na području Srbije zbog najave niskih temperatura.
JP "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da posebnu pažnju obrate prilikom vožnje na području Srbije zbog najave niskih temperatura.

Iz tog preduzeća su apelovali na sve učesnike u saobraćaju i da zbog niskih temperatura i poledice na kolovozu koriste zimske pneumatike, budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Vozači posebnu pažnju treba da obrate prilikom vožnje do 2. januara jer se očekuju vrlo niske temperature - ledeni dani sa minimalnom temperaturom od -20 do -10 stepeni, a najviša dnevna od -10 do -2 stepena.

U saopštenju je navedeno da se u novogodišnjoj noći očekuje suvo i veoma hladno veme sa temperaturom od -17 stepeni na severu i do -10 stepeni na jugu i jugoistoku, dok će u Beogradu biti oko -12 stepeni.

  • tenk

    31.12.2014 18:42
    Nije mnooogo povezano sa ovom temom, ali vozio sam pre par dana, pre ovog snega, od NS do Ljubljane. Putari u Hrvatskoj i Sloveniji su spremni. Sole puteve iako sneg još nije pao. A ima ih na svakih 30ak kilometara autoputa. Naše putare je, naravno, sneg iznenadio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija