U tri grada tri prvorođena dečaka

Prva beba rođena u Nišu je dečak, težak je 4,9 kilograma i dugačak 59 santimetara, a u Kragujevcu i Beogradu takođe su dečaci obradovali svoje roditelje.
Prva beba rođena u Nišu je dečak, težak je 4,9 kilograma i dugačak 59 santimetara, a u Kragujevcu i Beogradu takođe su dečaci obradovali svoje roditelje.

Majka Dobrila Ðorić iz Niša, rođena 1977. godine, donela je na svet dečaka pola sata posle ponoći carskim rezom. Porodici je to prvo dete.

Ginekološko-akušersku kliniku posetio je gradonačelnik Niša Zoran Perišić koji je majci poklonio sat i 50.000 dinara. Poklon je primio doktor Milan Stefanović koji je rekao da je majka dobro i da se oporavlja, kao i da je beba dobila najviše ocene.

Prva beba u Beogradu u 2015.godini rođena je u minut posle ponoći. Reč je o dečaku koji je težak tri kilograma i 250 grama, rečeno je Tanjugu u porodilištu GAK Narodni front. Majka Danijela Živanović porodila se prirodnim putem i dobro se oseća.

Darinka Grujić na svet je deset minuta nakon ponoći donela devojčicu tešku tri i po kilograma.

Dečak, težak četiri kilograma prva je beba koja se rodila u 2015. godini u kragujevačkom porodilištu. Njega je u desetoj minuti 2015. godine carskim rezom rodila dvadesetčetvorogodišnja Tamara Petković iz Cerovca kod Kragujevca, kojoj je to prva beba.

Mama i dečak se dobro osećaju, a, kako je najavljeno, prvorođenoj bebi u 2015. godini predstavnici gradske uprave uručiće novogodišnju poklon čestitku u iznosu od 50.000 dinara u prepodnevnim satima, prvog dana Nove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija