Masakr u novogodišnjoj noći: Majci odsekao glavu

Dvadesettrogodišnji Kristijan Hose Gomez iz Floride je u novogodišnjoj noći sekirom odsekao glavu svojoj majci zato što mu je previše "zvocala".
Dvadesettrogodišnji Kristijan Hose Gomez iz Floride je u novogodišnjoj noći sekirom odsekao glavu svojoj majci zato što mu je previše "zvocala".

Policija je pronašla glavu Marie Suarez Kasanje u dvorišnoj kanti za đubre, a malo kasnije i telo koje se nalazilo u kontejneru nedaleko od kuće.

On je takođe priznao policiji da je ubistvo isplanirao nekoliko dana ranije kada ga je majka "maltretirala" da odnese neke kutije na tavan.

Gomez se tereti za ubistvo prvog stepena i trenutno je u pritvoru, saopšteno je iz policije.

  • Zoran

    03.01.2015 04:55
    Bolesnik
    To ZDRAV čovek ne može da pojmi, a ne da uradi ! Žao mi je majke, ali i ovog nesretnika - teško da je u trenutku ovog nedela bio u stanju uračunljive svesti. Gde je sad tu psihijatrija, novac, droga, GMO, stvarno-virtuelno i drugi "đavoli" pitanje je sad ?
  • Dragana

    03.01.2015 01:08
    Bas je sladak! Mukica :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija