Učitelju zapaljen automobil, požar podmetnut

Zoranu Ristiću (60), učitelju iz Prekodolca kod Vladičinog Hana, jutros oko četiri sata zapaljen automobil marke "sitroen ksara".
Zoranu Ristiću (60), učitelju iz Prekodolca kod Vladičinog Hana, jutros oko četiri sata zapaljen automobil marke "sitroen ksara".

Ristić sumnja da je požar podmetnut. Automobil je bio parkiran u dvorištu pored puta, javlja dopisnik RTS-a.

Ristić je pre četiri sata ujutro – čuo tresak i lupanje, škripu guma i automobil koji odlazi. Kada je izašao, automobil je bio u plamenu, koji je ugasio uz pomoć komšija. Ristić kaže da su gorele obe gume, sedišta, volan, a vatre je bilo i ispod haube.

"Staklo na vratima kod mesta vozača bilo je razbijeno i okolo je smrdelo na benzin. Sve ukazuje na to da je neko namerno podmetnuo požar", rekao je Ristić.

Policija je obavila uviđaj. Sumnjaju da je požar podmetnut i traže počinioce.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija