Vučić: Biće bolje u maju 2016. godine

Pred Srbijom je veoma ozbiljna budućnost rekao je večeras premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će u 2016. godini građani osetiti boljitak i Srbija postati zdravija država.
Pred Srbijom je veoma ozbiljna budućnost rekao je večeras premijer Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će u 2016. godini građani osetiti boljitak i Srbija postati zdravija država.

"Ne bavimo se trikovima, radimo za budućnost i rezultati će se videti do maja 2016. godine. Moramo da radimo odgovorno i svi u Srbiji, uključujući i mene, moramo da se menjamo, radimo i zaradimo, da dobijamo onoliko novca koliko radimo", rekao je Vučić za Prvu televiziju.

On je ponovio da nijedan stručnjak iz zemlje i inostranstva nije protiv mera vlade, kao i da svi u Evropi i svetu govore da je Srbija na pravom putu.

"Buduće generacije će mi biti zahvalne, iako sam siguran da od 70 do 80 odsto ljudi teško da razume i podržava ono što radimo", rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je smanjeno samo 40 odsto penzija i 80 odsto plata, ali samo u javnom sektoru, što svi, kako je naveo, zaboravljaju.

Vučić je ponovio da neće tražiti izgovore za reforme i da će nastaviti da se trudi da se one sprovode, ističući da će se do dobrih rezultata može doći samo radom, trudom i znojem.

"Ako uspemo da završimo posao oko Železare, ako nastavimo dobre rezultate u Kolubari i Boru, podignemo proizvodnju uglja... mi smo probleme što se tiče rasta rešili", rekao je Vučić.

  • Mlata Zamlata

    04.01.2015 18:14
    Da to nije maj pred izbore?
  • ime

    04.01.2015 09:21
    trenutno stanje
    Da bi radili i zaradili , prvo veliki ON trba da pokrene već postojeće fabrike ali ne na "falsifikovane lične karte" "svih istih građana" umesto da prodaje sve što valja .

    Ali...glupom narodu je dovoljno da obeća , nekad "oštro " podvikne " tišina tamo " i to je to ...gledaćemo ga dok ne umremo...u "blagostanju" današnjem.
  • Relja

    03.01.2015 20:57
    Pa već nam je bilo bolje
    Nije rekao kojeg maja 2016. valjda na dan pokrajinskih izbora.On misli na državu i njene prihode, a ne na narod, kojem, realno, još samo malo može biti gore, pa da skikne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija