Stefanović: Smene u policiji zbog slučaja Beko

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da prema njegovim saznanjima beogradska policija još uvek nema jasnu sliku o tome ko je pucao na biznismena Milana Beka i da će zbog toga predložiti neke smene.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da prema njegovim saznanjima beogradska policija još uvek nema jasnu sliku o tome ko je pucao na biznismena Milana Beka i da će zbog toga predložiti neke smene.

"Prema najnovijim izveštajima vidim da oni sada ne znaju da li je pucao amater, ili profesionalac, zbog čega ću predložiti neke promene u PU Beograd", kazao je Stefanović i dodao da će konačnu odluku doneti u dogovoru sa direktorom policije Miloradom Veljovićem.

On je kazao da je kriminal u 2014. godini smanjen za 9,5 odsto, a da je skoro 80 odsto slučajeva rasvetljeno. Stefanović je dodao da je na početku svog mandata ono što je najviše zamerao policiji bila zaplena narkotika, jer to nije dovoljno često i dobro rađeno.

On je kazao da ni jedna registrovana kriminalna grupa ne predstavlja veliki bezbednosni rizik za Srbiju, da policija prati sve grupe i da postoje saznanja, ali ne i konkretni dokazi i da zbog toga neke istrage traju i po godinu dana.

  • De

    04.01.2015 12:17
    Beeee kamere
    Jedni drugima podmeću maloletne starlete snime pa ih onda ucenjuju.I zato uglavnom stradaju samo prašinari i guščari.Matori lisac ih je snimio sve, pitanje dana je samo kad će da ih otkači.
  • lilu

    04.01.2015 11:37
    @mile
    naravno da obožavaju, a to će, siguran sam, i pokazati uskoro kad krenu ulični protesti
  • ja

    04.01.2015 10:51
    Pa doktor
    Je rekao da je u pitanju amater. Neka ga on pronađe ili neka podnese ostavku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija