Roditelji i sin poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina

Majka, otac i sin poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17.50 sati na autoputu Beograd-Niš kod Vrčina.
Majka, otac i sin poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17.50 sati na autoputu Beograd-Niš kod Vrčina.

Automobil je izleteo van kolovoza, a nastradala je tročlana porodica iz Sokobanje.

Potparolka Hitne pomoći doktorka Nada Macura izjavila je da su kod Vrčina život izgubila dva muškarca, stara 62 i 28 godina, i jedna 55-godišnja žena.  Ona je rekla da je smrt konstatovala doktorka iz Hitne pomoći Kaluđerica i da su vatrogoasci i policija već bili na mestu nesreće u trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći iz Kaluđerice.

Automobil zaječarskih registarskih oznaka je, krećući se u smeru ka Beogradu izleteo sa puta kod skretanja za Vrčin. Na kolovozu nema tragova kočenja, a bela opel "korsa" je sletela u jarak, nekoliko puta se prevrnula i zaustavila kod betonskog bedema nadvožnjaka.

Policija je obavila uviđaj i konstatovala da nije bilo kontakta sa drugim vozilima, a veruje se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine i mokrog kolovoza. Iako je taj deo autoputa potpuno osvetljen, ovo nije prvi put da se na toj relaciji događaju teške saobraćajne nesreće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija