Sonja Liht: Nisu me zvali u vladu

"Niko me nigde nije zvao, a duboko sam uverena da sam lično najkorisnija na mestu na kojem sam sada i mogu reći da ću ostati dosledna tome", rekla je Sonja Liht, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost, odgovarajući na pitanje da li bi prihvatila ukoliko je premijer pozove da uđe u Vladu.

"Niko me nigde nije zvao. Duboko sam uverena da sam lično najkorisnija na mestu na kojem sam sada i poslovima koje sada obavljam i mogu reći da ću ostati dosledna tome", rekla je Sonja Liht, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost, odgovarajući na pitanje Danasa da li bi prihvatila ukoliko je premijer pozove da uđe u Vladu.

Aleksandar Vučić, premijer Srbije, nedavno je  rekao da je zadovoljan radom svojih saradnika, ali da očekuje i da taj tim bude proširen ljudima koji drugačije misle. Kao primer je naveo Sonju Liht ili Ivana Vejvodu, rekavši da je reč o ljudima koji mogu da doprinesu poboljšanju imidža Srbije.

Sonja Liht navodi da apsolutno podržava svakoga ko vodi Srbiju na ozbiljan i odgovoran način ka evropskim integracijama.

"Podržavam onog ko se bori za ozbiljnu pravnu državu od vladavine prava, borbe protiv korupcije, do poštovanja ljudskih prava i antidiskriminacije. Ali i za održivi razvoj koji podrazumeva i reindustrujalizaciju Srbije ali i obraćanje pažnje na zaštitu životne okoline i klimatske promene. Duboko sam uverena da sam lično najkorisnija na mestu na kojem sam sada i poslovima koje sada obavljam i mogu reći da ću ostati dosledna tome", navela je Liht.

Upitana da li premijer Vučić i Vlada ispunjavaju ove uslove za njenu podršku, ona kaže da postoje rezultati, ali da još puno toga mora da se uradi.

  • 22.01.2015 11:47
    zar u vladu
    Šta je radila od petog oktobra?Učinak vidimo.Zar ponovo?
  • Uzaludan

    06.01.2015 18:23
    @ Zaludan
    Teško ćemo mi saznati o čemu se radi. Kroz ovu zemlju su prošli i Đulijani, gradonačelnik New Yorka i nekoliko stranih konsultanata AVAV-a, moža su i oni morali da pitaju Vejvodu za neki savet.Sastav belosvetskih timova i saradnika na terenu je zahvalna tema i za sveznajuće i neznalice. Većina nas je u kategoriji B.
  • Danili

    06.01.2015 11:51
    zasto da ne
    Moze I ona,sto da ne. Onda bi ova gomila neradnika podpomognuta sa njenim iskustvom bila kompletnija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija