Maloletnici krali i palili kola po Novom Sadu

Novosadska policija identifikovala je i pronašla trojicu maloletnih Novosađana za koje sumnja da su, 2. i 3. januara, učinili više krivičnih dela.
Novosadska policija identifikovala je i pronašla trojicu maloletnih Novosađana za koje sumnja da su, 2. i 3. januara, učinili više krivičnih dela.

Sumnja se da su maloletnici, uzrasta 14, 15 i 17 godina, pokušali da ukradu četiri "opela", na Bulevaru oslobođenja, Novom naselju i Detelinari. S obzirom da nisu mogli da pokrenu vozila, sumnja se da su dva automobila zapalili, a da su iz jednog ukrali lična dokumenta vlasnika.

Oni se terete da su, posle ova četiri pokušaja, ukrali "opel kadet" na Futoškom putu, odvezli se u Kovilj i tamo ostavili automobil iz kojeg su, prethodno, ukrali alat.

Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava.

  • vozac opela

    09.01.2015 02:09
    Sve znaju a "nista im ne mogu"
    Ova prica sa maloletnicima se vec nekoliko meseci, da ne kazem godinama desava. Inspektori znaju ko su i otvoreno kazu da im ne mogu nista! Znam iz licnog iskustva! Ukraden opel a delikventi na slobodi. Pre toga ukrali 30 automobila, provozali, izlupali.....u pritvoru mesec dana bili i ponovo na slobodi. Mislim da cak nije problem ni u policiji, oni na neki nacin odrade svoj posao, a gde su tu SUDOVI i TUZILASTVO oni treba da odrade svoj posao i da ih smeste tamo gde im je mesto!
    Ovo je zacarani krug, porast maloletnicke delikvencije, socijalne sluzbe se ne bave tom decom - a znaju da oduzmu decu roditeljima (ako se izglasa nenormalni zakon o zabrani telesnog kaznjavanja dece ovakvih slucajeva ce biti sve vise), skole su igubile potpuno iz svog naziva onaj deo VASPITNA ustanova, nastavnicka profesija degradirana.....i tako sve u krug.....drustvo totalno propalo!
  • Mile

    06.01.2015 07:16
    interes
    Tuziti grad i naplatiti nastalu stetu,jer mi placamao policiju komunalnu policiju i ostale sluzbe.Valjda ce se onda shvatiti kako je opsti interes da su u zatvoru ili na korisnom radu.
    A ne kao sto je sinoc u intervju gradonacelnika rekao,sramota gaje omladine u porti, kada je izasao sa mise iz katedrale.
    Ako si na tom mestu resi problem,nemoj cekati da se svi sramotimo,imas ili nemas muda.
  • podbarac46

    05.01.2015 23:40
    batina
    Udri milicijo,batina je iz raja izasla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija