Milan Beko: Netačno je da znam ko je pucao

Biznismen Milan Beko, koji je 14. novembra teško ranjen u sačekuši ispred svoje kuće, kaže da u potpunosti sarađuje s policijom u rasvetljavanju ovog zločina i da je efikasna i brza istraga prevashodno u njegovom najboljem interesu.

Biznismen Milan Beko, koji je 14. novembra teško ranjen u sačekuši ispred svoje kuće, kaže da u potpunosti sarađuje s policijom u rasvetljavanju ovog zločina i da je efikasna i brza istraga prevashodno u njegovom najboljem interesu.

"Apsolutno nemam šta da krijem, u potpunosti sarađujem s policijom na rasvetljavanju ovog zločina i uzdam se u rad policije, te verujem da će napadač biti pronađen i izveden pred lice pravde", naveo je Beko.

"Netačno je da znam ko je pucao na mene ali da tu informaciju prikrivam od istražnih organa", istakao je Beko u pisanom odgovoru za list Informer. On je dodao da je netačno i da je menjao iskaz pred inspektorima, kao i da je netačno da je odbio da odgovori na bilo koje pitanje koje mu je postavljeno.

Beko napominje i da nije ovlašćen da otkriva bilo kakve detalje o radnjama preduzetim u krivičnom postupku koji je u toku, niti da ga na bilo koji način komentariše kako ne bi ugrozio tok istrage.

  • Schamlov

    06.01.2015 15:02
    puc,puc
    Pucali ste svi vi takvi,pucali jos kako u Srbiju u narod,biznismeni ...kakvi biznismeni lopurde i secikese,sve i jedan Srpski tajkun je takav jos imse daju poslovi da budu direktori Puteva Srbije i Zeleznice,onaj sto je kupio secerane za 3 marke on ce da pomogne....sta da pomogne nikad nista nije pomogao otkuplivao kukuruz pa ljudima placao mesto 4 vagona dobijali pare za 3 vagona i mnogo drugih stvari ...to biznismeni ma fyujj

    samo mozemo mi da pricamo ovde sta ocemo to njih ni malo ne dotice oni i dalje rade ono sto oce ...ii boli ih.......
  • nidza

    06.01.2015 11:17
    Biznismen Milan Beko ...
    Molim da mi neko objasni sta je to srpski biznismen .
  • jovan

    06.01.2015 11:16
    Zbog brige oko Beka nocima ne spavam .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija