Podignuta optužnica za nesreću na Adi Huji

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je vozača BMW-a Dušana Jovanovića (19) za izazivanje udesa na Adi Huji u kojem je poginulo troje njegovih prijatelja.

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je vozača BMW-a Dušana Jovanovića (19) za izazivanje udesa na Adi Huji u kojem je poginulo troje njegovih prijatelja, pišu beogradski mediji.

U toj nesreći poginuli su Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20).

Jovanović je vozio automobil velikom brzinom, bez dozvole i to u alkoholisanom stanju, zbog čega je sleteo u Dunav. Maksimalna zaprećena kazna za optuženog je 12 godina zatvora, rekli su u Višem tužilaštvu.

Podsetimo, nesreća se dogodila 22. novembra prošle godine, a troje mladih nije uspelo da se izvuče iz kola, među njima i Miloš Janković, koji je bio u gepeku, dok je Jovanović uspeo da se spase, kao i Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18).

  • Cinik101

    06.01.2015 17:22
    A protiv odgovornih za odrzavanje puta, signalizaciju...nista?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija