Mali Konstantin drugi put izvukao dukat iz česnice

Dečaci Konstantin Garović i Bogdan Stefanović izvukli su po dukat iz božićne česnice, teške 50 kilograma, koja se lomila na Trgu Republike.
Dečaci Konstantin Garović i Bogdan Stefanović izvukli su po dukat iz božićne česnice, teške 50 kilograma, koja se lomila na Trgu Republike.

Mali Konstantin nije očekivao da će ponovo, druge godine za redom osvojiti dukat.

Treće dete koje je izvuklo dukat iz česnice, kako kažu iz Unije pekara Srbije, otišlo je sa roditeljima pre nego su mediji imali prilike da ga slikaju i saznaju o kome se radi.

Potpredsednik Unije pekara Srbije Zoran Grubanovski rekao je da je česnica bila teška 50 kilograma i da su u njoj bila tri dukata.

Česnica je napravljena je od 500 jufki, četiri sata je pravljena i dva sata pečena.

  • 07.01.2015 14:33
    Konstantujem sreca je u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija