Otac bacio bebu sa trećeg sprata

Beba stara 15 dana tragično je nastradala rano jutros kada je bačena kroz prozor stana.

Beba stara 15 dana tragično je nastradala rano jutros kada je bačena kroz prozor stana.

Tragedija se dogodila oko 5.30 u Beogradu, na Starom gradu, kada je, kako se sumnja, otac devojčicu bacio sa trećeg sprata zgrade.

U stanu se odvijala prava drama jer je bilo potrebno nekoliko policijskih patrola kako bi savladalo razjarenog oca pre nego što je prevezen u psihijatrijsku bolnicu.

- Poziv lekarskoj ekipi stigao je jutros oko 5.30 da je otac bacio devojčicu staru samo 15 dana kroz prozor sa trećeg sprata zgrade. Lekarska ekipa na žalost mogla je da konstatuje smrt devojčice. Otac star oko 35 godina uz policijsku pratnju prebačen je do Psihijatrijske bolnice "Dr Laza Lazarević" - izjavila je potparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako prenose beogradski mediji, osumnjičeni je živeo sa suprugom sa kojom ima još dvoje dece, od dve i tri godine. Oni su bili u stanu kada je došlo do tragedije.

  • Mama

    09.01.2015 16:06
    nevjerica
    Čitam i plačem. Pokoj ti duši sunce malo
  • 09.01.2015 14:51
    beban
    ako je neko ludak onda treba da je u ustanovi zatvorenog tipa pustili ga na vikend on ubio zenu;ovaj danas bacio bebu kroz prozor alo drzavo pocni da funkcionises ispitajmo ko je odgovoran
  • 09.01.2015 12:16
    @E zemljo raspadnuta! Nepostojeca!
    ja sa protiv vecine stvari sto nasi politicari rade, ali sta je "zemlja raspadnuta" mogla da uradio po ovom pitanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija