Srbija dobila radnu grupu za borbu protiv terorizma

Stalna mešovita radna grupa za borbu protiv terorizma u Srbiji formirana je na današnjoj sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, saopšteno je iz Vlade Srbije.
Stalna mešovita radna grupa za borbu protiv terorizma u Srbiji formirana je na današnjoj sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, saopšteno je iz Vlade Srbije.

"Zaključeno je da su ostvarivanje mira, prioriteta, stabilnosti i bezbednosti građana Srbije zadatak svih nadležnih organa u narednom periodu", navodi se u saopštenju nakon sednice Biroa.

Sednici, kojoj je predsedavao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prisustvovali su članovi Biroa - direktori Bezbednosno-informativne agencije, Vojnobezbednosne agencije i Vojnoobaveštajne agencije.

Prisustvovali su i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar pravde Nikola Selaković, savetnik predsednika Republike Milorad Simić, Republički tužilac Zagorka Dolovac, specijalni tužilac Miljko Radisavljević, kao i predstavnici policije.

Na sednici Biroa razmatrana je aktuelna bezbednosna situacija, aktivnosti posvećene sprečavanju eventualnih terorističkih aktivnosti i borbi protiv korupcije.

  • pola viagre

    09.01.2015 15:37
    Pa ovi stručnjaci ne mogu ni od poplave da nas odbrane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija