Vulin: U Vojvodini postoji fluidna većina

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je Vojvodini "potrebna čvrsta i jasna politička većina, a najbolji način da se to ostvari bili bi izbori".

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je Vojvodini "potrebna čvrsta i jasna politička većina, a najbolji način da se to ostvari bili bi izbori".

"Usaglašavanje izmena zakona koji se odnose na funkcionisanje pokrajine sigurno bi bilo mnogo jednostavnije i efikasnije da u Vojvodini imamo čvrstu i jasnu političku većinu i jasne predstavnike APV, a ne ovu fluidnu većinu u kojoj se ne zna ko kome pripada", izjavio je Vulin za "Dnevnik".

"Nove zakone o finansiranju pokrajine kao i druge biće dosta teško pisati, ne znajući ko koga i kako tu zastupa", smatra Vulin.

On je ocenio da institucije u pokrajini "funkcionišu ili vrlo usporeno ili uopšte ne funkcionišu, zato što imaju političku blokadu, zato što niko nije siguran u to ko zapravo vlada Vojvodinom i koliko dugo će vladati" i zato bi, prema njegovom uverenju, izbori u pokrajini bili "apsolutno najbolje rešenje".

  • 10.01.2015 16:44
    objasnite mi
    na kojim je ovaj drogama?!
  • 10.01.2015 15:11
    Zar je moguće da je nešto ovakvo na funkciji ministra u Srbiji? Zar smo dotle pali? Doduše, ni lider mu nije mnogo bolji... I taj je fluidan, i te kako.
  • Ilija

    10.01.2015 13:09
    Vala, vladarima u Banovini mozak i jeste kaša, tu je fluidnost pogodio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija