Među pljačkašima radnje i maloletnik

Maskirani napadači N.A. (17), N.M. (19) i M.M. (22), sinoć su uhapšeni nakon pljačke prodavnice na Podbari, a od ranije su poznati policiji.
Maskirani napadači N.A. (17), N.M. (19) i M.M. (22), sinoć su uhapšeni nakon pljačke prodavnice na Podbari, a od ranije su poznati policiji.

Oni se terete da su sinoć ukrali novac iz kase prodavnice u Tekelijinoj ulici, preteći radnici noževima, a zatim pobegli. Policija ih je ubrzo pronašla u iznajmljenoj kući, sa ukradenim novcem i noževima koje su koristili prilikom razbojništva.

Trojici osumnjičenih Novosađana, za koje postoji sumnja da su učinili više razbojništava u novosadskim prodavnicama, određeno je policijsko zadržavanje, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje.

Sumnja se da je u izvršenju ovog krivičnog dela učestvovao i maloletni Novosađanin, protiv koga će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u saopštenju policije.

  • mmk

    11.01.2015 17:46
    Kakvi idioti! Zgrada u kojoj se nalazi prodavnica je pod video nadzorom. Cela prodavnica je pod kamerama. Policijska stanica je par stotina metara daleko, preko puta, na Salajci. Nema šanse da bi umakli. Sad da vidimo kako će da im se sudi.
  • 11.01.2015 13:46
    Mrmot
    Mozda ih predsednik NS ukazom oslobodi kako bi mogli da idu na koncert Cece, pa ce se sami vratiti na casnu rec.
  • 11.01.2015 13:21
    Policija je svoje uradila, kao i obično. Opet je sud na redu i nešto se ne nadam dobrom ishodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija