Službenik Direkcije za javni prevoz pretio novinarima

Niška policija je identifikovala osobu koja je pretila redakciji Južnih vesti zbog objavljenih snimaka nameštanja tendera za gradski prevoz.

Niška policija je identifikovala osobu koja je pretila redakciji Južnih vesti zbog objavljenih snimaka nameštanja tendera za gradski prevoz.

Prema nepotvrđenim informacijama u pitanju je 35-godišnji službenik JP Direkcija za javni prevoz. Preteće poruke je poslao sa svog računara, a na Internet je bio povezan preko naloga svog oca - tvrdi izvor Južnih vesti.

U policiji nisu želeli da otkrivaju identitet osumnjičene osobe, ali je novinarima potvrđeno da će protiv njega biti podneta krivična prijava. Ukoliko bude osuđen, preti mu kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora.

Podsetimo, nakon serije istraživačkih tekstova o korupciji u gradskoj vlasti, 30. decembra je osoba koja se potpisala kao "Krle Utoka" kroz komentar na Južnim vestima poručila da treba "zapaliti da ne postoje lažljivi iskompleksirani degenerici koji tamo rade".

Komentar je ostavljen na tekst "Novi snimci nameštanja tendera u Nišu". Niška policija radi i na otkrivanju identiteta osoba koje su početkom septembra prošle godine preko Fejsbuka pozivale na linč novinara Južnih vesti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija