Žena poginula, dvoje teško povređeno u udesu kod Kaćke petlje

Tridesetpetoogodišnja žena je poginula, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći kod Kaćke petlje večeras oko 17 sati.

Tridesetpetoogodišnja žena je poginula, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći kod Kaćke petlje večeras oko 17 sati.

Teško je povređen muškarac A.A (32) iz Zrenjanina i prebačen je u Sremsku Kamenicu, na kliniku za urgentnu pulmologiju, dok je povređena žena iz Beograda G.G (55), zadržana u Urgentnom centru.

Nezvanično, do udesa je došlo kada je "audi" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljala G. G. (55) iz Beograda, prilikom preticanja udario u kombi, posle čega se vozilo okrenulo na putu, a zatim udarilo u "pežo" novosadskih tablica. Za volanom "pežoa" nalazio se tridesetdvogodišnji A. A. iz Zrenjanina.

Žena je poginula na licu mesta i nalazila se na mestu suvozača u audiju.

Saobraćaj na deonici puta gde se udes dogodio bio je izvesno vreme obustavljen dok je trajao uviđaj.

  • Neznalica

    11.01.2015 23:37
    Dokle vise BRE!!!
    Pomenuti deo puta je vec duze vreme CRNA TACKA na deonici puta ZR-NS i dok se ne uvedu po dve odvojene trake bojim se da ce se ovako nastaviti!
  • Jovan

    11.01.2015 20:45
    I opet, kao po pravilu, najviše su nastradali nevini, dok je vozač koji je kriv za ovu nezgodu, verovatno prošao sa povredama koje ne ugrožavaju život. Nije dosta ljudima smrti na putevima, moraju da povećaju šanse...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija