"Srbija spremna za akcije protiv terorizma"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da napad na redakciju "Šarli Ebdo" pokazuje koliko su poremećeni odnosi u svetu i istakao da je Srbija spremna da učestvuje u svim akcijama na suzbijanju terorizma.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da napad na redakciju "Šarli Ebdo" pokazuje koliko su poremećeni odnosi u svetu i istakao da je Srbija spremna da učestvuje u svim akcijama na suzbijanju terorizma.

"To je strašan događaj koji pokazuje koliko su pojedinci i dobro organizovane grupe spremni da odu da bi ostvarili ciljeve koji nemaju veze sa religijom, istorijom, tradicijom i kulturom", izjavio je Nikolić.

Nikolić je dodao da su takvi napadi usmereni pre svega na destabilizaciju islamskih država pre nego ne Evropu i druge delove sveta.

Predsednik je naglasio da je Srbija spremna da učestvuje u akcijama kojima bi bio suzbijen terorizam svake vrste u svetu, pa i ovaj koji je trenutno najopasniji, a vezan je za islamski fundamentalizam. "Srbija je potresena onim što se desilo u Parizu i molimo Boga da se to više ne dešava. To je bezumlje ljudi koji su sasvim slučajno muslimani", naveo je Nikolić.

  • НиколаНС

    12.01.2015 17:59
    јел то паметно
    Када смо последњи пут уништавали терористе, попили смо бомбардовање. Можда је сада боље да им наплатимо путарину, па нека иду код оних који су их направили.
  • 12.01.2015 10:59
    Srbija nije spremna za propisno uništavanje torti koje je inspekcija naložila. O čemu ti pričaš čoveče?
  • 12.01.2015 06:18
    OK, pocnite od razbijenih stakala i molotovljevih koktela bacenih na CK13, recimo.Hm?
    Pa ne bas, a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija