Stefanović: Socijalisti ne brane Vučića

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je "da je evidentno da niko iz SPS ne želi da brani stav Vlade Srbije".

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je "da je evidentno da niko iz SPS ne želi da brani stav Vlade Srbije".

"Evidentno je da niko iz SPS ne želi da brani stav Vlade Srbije, kao da je tenderom za ispumpavanje vode rukovodio kabinet premijera, a ne ministarstvo rudarstva i energetike na čijem čelu je upravo kadar SPS", rekao je Stefanović povodom polemike premijera Vučića sa Briselom.

On kaže da je i prilikom nedavne rasprave o budžetu bilo jasno da socijalisti neće javno braniti stavove Vlade i da ne žele nikome da se zameraju, čak i kada se radi o resoru kojim rukovode.

"Tada su reformske poteze Vlade zastupali jedino članovi koalicije okupljene oko SNS, dok su ministri SPS ostali po strani. Svoj stav o ovoj temi sam više puta javno iznosio. Istakao sam to i na nedavnoj sednici Predsedništva SNS, a ponoviću ga i na predstojećoj sednici Glavnog odbora. Nadam se da će me premijer Vučić razumeti", rekao je Stefanović.

  • Svan

    12.01.2015 19:24
    Za ovo je bilo nadlezno ministarstvo rudarstva i energetike na cijem celu je SPS kadar. Nisu u stanju da stanu iza vlade kada se radi o zastiti interesa Srbije.
  • rintamdaninoczadz

    12.01.2015 16:46
    Dovle - @vj-pitanje ko je umro
    Pa jel' ne vidis? AV & co su ahranili Kolubaru i EPS a sledeca je Srbija...
  • dovle

    12.01.2015 14:22
    @vj-pitanje ko je umro
    Pogledao sam link, za malo se ne onesvestih.

    Da li je ovo neka fotka sa necije sahrane?

    Grdju sliku i face nisam video u svom zivotu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija