Čak pet udesa u nedelju u Novom Sadu

Prethodnog dana u Novom Sadu je bilo čak pet udesa, a u nesreći kod Kaćke petlje poginula je jedna žena.

Prethodnog dana u Novom Sadu je bilo čak pet udesa, a u nesreći kod Kaćke petlje poginula je jedna žena.

Najteža saobraćajna nesreća desila se oko 17:00 kod Kaćke petlje. Lekari Hitne pomoći su samo mogli da konstatuju smrt 35-godišnje žene koja je preminula na licu mesta, dok su još dve osobe, žena starosti 56 godina i muškarac star 32 godine, zadobile teške povrede i prevezeni su u Urgentni centar.

Nezvanično, do udesa je došlo kada je "audi" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljala povređena žena, prilikom preticanja udario u kombi, posle čega se vozilo okrenulo na putu, a zatim udarilo u "pežo" novosadskih tablica. Žena koja je poginula na licu mesta nalazila se na mestu suvozača u audiju.

Oko 15:30 na Trgu Marije Trandafil dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je pedesetpetogodišnja žena zadobila lakše povrede noge. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, rekla je za 021.rs portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać.

Zatim se oko 17 časova, pored onog kod Kaćke petlje, dogodio još jedan udes. Na uglu Bulevara cara Lazara i Ulice cara Dušana povređen je dvadesettrogodišnji muškarac, koji je zadobio povredu glave.

Oko 18:45, desila se još jedna saobraćajna nezgoda na kružnom toku kod Najlon pijace, u kojoj je lakše povređena pedesetogodišnja žena.

Poslednja saobraćajna nezgoda u nedelju desila se oko 20:30, takođe na Bulevaru cara Lazara, a tridesetšestogodišnja žena zadobila je lakše povrede noge.

  • Ja

    12.01.2015 13:28
    @Anonimus
    To za kružni tok i unutrašnju traku nisi u pravu. Situacija kada si u unutrašnjoj traci i isključuješ se podrazumeva za činjenicu da ako se neko i nalazi u spoljnoj traci isto tako se isključuje na istom mestu samo u desnoj traci. Ako ima nameru da produži znači da ti nije dao prednost prilikom ulaska u kružni tok. Ne možeš se uključiti u kružni tok samo zato što neko ide unutrašnjom a ti bi spoljašnom trakom!!!
  • Dejan

    12.01.2015 13:20
    Vozačke dozvole
    Svim licima koji su svoje vozačke dozvole stekli obukom u nekoj NS auto školi, omogućiti da obuku i polaganje ponove o trošku grada, višestruko bi se isplatilo. Vozači, većina, nemaju pojma kako treba da se ponašaju na kružnom toku. Neophodno je javno obnarodovati notornu činjenicu da je levo skretanje na raskrisnici uvek uslovljeno pa čak i kada na semaforu ugledaš znak zeleno za levo, oni koji skreću desno u tu istu ulicu, imaju prednost, barem da se drže krajne leve strane ali ne...
  • goran

    12.01.2015 12:16
    Kakav narod takva i drzava , kakva drzava takav i saobracaj .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija