Puštena stara vest o slobodi medija

Vest o napretku Srbije na listi Reportera bez granica o stanju medijskih sloboda, koja se pojavila pre dva dana, stara je godinu dana.

Vest o napretku Srbije na listi Reportera bez granica o stanju medijskih sloboda, koja se pojavila pre dva dana, stara je godinu dana.

Agencija Tanjug emitovala je vest da je Srbija, prema upravo objavljenoj listi od 180 zemalja, rangiranih po stepenu slobode štampe za 2014. godinu, našla na 54. mestu. Ovu vest preneli su mnogi mediji.

Međutim, kako prenosi sajt cenzolovka.rs pokazalo se da se radi o izveštaju koji je objavljen još pregodinu dana. Izveštaj se nalazi na sajtu Reportera bez granica i nosi datum objavljivanja 31. januara 2014. godine koji se vidljiv u zaglavlju dokumenta.

Izveštaj o medijskim slobodama naslovljen je sa "World Press Freedom Index 2014" i obuhvata događaje iz prethodne, 2013. godine.

Novi izveštaj o medijskim slobodama uskoro koji će se ticata 2014. godine uskoro bi trebalo da bude objavljen.

  • 13.01.2015 17:26
    Da nije ovo
    ... malo previše čak i za Vučića i njegovu propagandnu mašineriju!? Kakav blam, pa to je neverovatno. Ti ljudi se više baš ničega ne stide, ovo je zaista neviđeno. Reč je o patološkim lažovima.
  • makijaveli

    13.01.2015 15:28
    kao slucajno
    Samo jako naivni ce poverovati da je ovo bilo slucajno. To je sve masinerija velikog vezira, koja se ukljucuje po potrebi, da obavi propagandu, koju ne stigne da obavi Pink.
  • Barracuda

    13.01.2015 13:55
    Dve reči... beda profesije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija