Uhapšeni zbog nameštanja tendera

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica JKP "Standard" iz Vrbasa zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotrebe službenog položaja.

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica JKP "Standard" iz Vrbasa zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotrebe službenog položaja.

On se tereti da je odobrio kupovinu  guma za kamione i građevinske mašine, mimo zakonske procedure, odnosno bez sprovođenja postupka javne nabavke  i prikupljanja ponuda drugih privrednih društava.

Sumnja se, takođe, da je cena od oko 2 miliona i 70 hiljada, koliko su gume plaćene jednom vrbaskom preduzeću, znatno viša od tržišne, čime je "Standard" oštećen za iznos od milion dinara.

  • radnik JKPa

    14.01.2015 11:55
    a ovaj sad?
    ...pitam se a šta ćemo sa ovim sad koji je trenutno direktor, uzgred VKV kamiondžija sa kupljenom diplomom, koji nije podelio platu od oktobra ALI se hvali raznim nabavkama...šta on to nabavlja a mi radnici nemamo za nabavku hleba i osnovnih životnih potrepština...pitam se?
  • 14.01.2015 07:54
    nije to nista
    Ovo nije nista u odnosu na nabavku vina za OSAM MILIONA dinara bivseg direktora Odrzavanja i usluga (bez tendera) a sadasnjeg direktora gradskog zelenila.Naravno ujeo vuk magarca,a plate u odrzavanju nema jer je veliki menadzer(sa laznom diplomom)katastrofalno zaduzio firmu.Ziveli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija