Uhapšeni zbog heroina

Kod 34-godišnjeg Novosađanina, policija je juče, pronašla 32 paketića sa prahom za koji se sumnja da je heroin.

Kod 34-godišnjeg Novosađanina, policija je juče, pronašla 32 paketića sa prahom za koji se sumnja da je heroin.

Javni tužilac kvalifikovao je krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a krivičnu prijavu policija će podneti u redovnom postupku.

Za neovlašćeno držanje narkotika terete se dvojica Novosađana, kod kojih je policija, na različitim lokacijama,  pronašla paketiće sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana. Protiv obojice biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

  • 13.01.2015 17:36
    ???
    sta pricas ti vise ? kakva legalizacija heroina ?? ko je ikada spomenuo negde legalizaciju heroina ?? Pun novi sad lepih devojaka idi njima prosipaj fore, budi im duhovit ,a ne mesecima da pises iste komentare na sajtu .
  • 13.01.2015 15:16
    Sada ce klijentela ovog dilera da ga uzme u zastitu pricama o legalizaciji, Amsterdamu, naprednim shvatanjima i zaostaloj Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija