Žandarm pokušao da opljačka poštu

Policija je oko podne u Bačkoj Palanci uhapsila S. M. (46), pripadnika Žandarmerije, zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Policija je oko podne u Bačkoj Palanci uhapsila S. M. (46), pripadnika Žandarmerije, zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

On se tereti da je, maskiran, preteći pištoljem, opljačkao oko 350.000 dinara od radnika u pošti, ali su ga, odmah zatim, savladali radnik obezbeđenja i građani, među kojima je bio i penzionisani radnik MUP Republike Srbije,  i zadržali ga do dolaska policije.

Policija mu je odredila meru zadržavanja, do 48 sati,  po odobrenju nadležnog tužioca kome će,  u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje

  • Deki

    14.01.2015 08:16
    Smanjio im Vucic plate pa se covek snalazi honorarno. Ovo mu je garant prvi put.
  • Vladan

    14.01.2015 08:01
    Bahatost
    Taj isti je prije nekoliko dana proletio sa autom kroz Backu Palanku 120 km na sat gde je 30 km ogranicenje. Zaprasio je i dajte samo zamisliti da su deca isla preko ceste? Skola.
    I da ga zaustavis naravno odmah bi pokazao svoj mentalitet ja sam vlast zandar sta hoces pretio bi nasiljem izudarao bi te itd tipicno Srpsko bahato ponasanje ovakvih primtivaca kojima se da vlast u ruke. Dajte ga u zatvor sa majicom POLICAJAC neka ga karaju. Najvecu mogucu kaznu neka dobije a ne da se izvuce jer misli da ima veze na stanici kao ostali.
  • miloš

    13.01.2015 22:48
    To mora da je saobraćajac Stojanović, sklon otimanju novca od naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija