Trojica poginula u sudaru

Tri osobe poginule su oko 17 sati, kada je na putu Pećinci - Popinci putnički automobil udario u vozilo Doma zdravlja.

 

Tri osobe poginule su oko 17 sati, kada je na putu Pećinci - Popinci putnički automobil udario u vozilo Doma zdravlja.

Nesreća se dogodila kada je "golf" udario u sanitetsko vozilo Doma zdravlja Pećinci koji je prevozio pacijente sa dijalize iz Stare Pazove.

Poginuli su vozač saniteta Dušan Bajstojić (56) iz Kupinova, vozač "golfa" Bogdan Milentić (40) i njegov suvozač Vladimir Milivojević (45) obojica iz Popinaca.

Vozač saniteta Doma zdravlja zaustavio je vozilo i izašao da bi kraj puta obavio fiziološku potrebu i u tom trenutku je na njega i zaustavljeni sanitet naleteo "golf" u punoj brzini. U trenutku nesreće, u sanitetskom vozilu nalazilo se osam pacijenata, a prema nezvaničnim informacijama troje je zadobilo lakše povrede, i oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar u Beogradu.

Uviđaj na licu mesta izvršio je zamenik osnovnog javnog tužioca u Rumi u prisustvu policije.

  • 13.01.2015 21:40
    putevi su nam extra
    ministarka baš radi...
    rastura u svojoj oblasti!
    saučešće porodicama.
  • 13.01.2015 20:35
    strašno i užas
    AJMO LJUDI OPAMETITE SE!!! možda nije za poredjenje ali u Norveškoj pogine jedan čovek godišnje u saobraćaju (i to što je naleteo na nekog jelena u šumi), celokupno stanje jeste nezavidno ali bar saobraćaj možemo da sredimo ako svi malo urade na tome... POŠTUJTE ZNAKOVE

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija