Divlji taksisti pretukli direktora Beogradskog taksija

Direktor Beogradskog taksija Zlatan Zlatković ponovo je pretučen na aerodromu "Nikola Tesla" kada je, kako kaže, snimao nelegalne taksiste koji odvode mušteriju bez taksi vaučera.

Direktor Beogradskog taksija Zlatan Zlatković ponovo je pretučen na aerodromu "Nikola Tesla" kada je, kako kaže, snimao nelegalne taksiste koji odvode mušteriju bez taksi vaučera.

Zlatković je pregledan u Urgentnom centru gde su mu utvrđene povrede ruku i nogu.

Zlatković je redakciji "Blica" poslao snimak incidenta na kojem se vidi da upozorava stariju ženu da je uzela "nelegalni taksi servis". Nekoliko sekundi kasnije, muškarac za kojeg Zlatković tvrdi da je nelegalni taksista, udara u objektiv kamere.

"Problem je nastao zbog toga što sam mu zaustavio mušteriju i upozorio je o čemu se radi. Njih četvorica su me udarali i šutirali, a najviše D. M. koji, prema mojim saznanjima, nije taksi preduzetnik, već je zaposlen u jednom udruženju. Odmah sam pozvao policajca koji je uzeo izjavu od mene i poslao me u Urgentni centar. U policijskoj stanici Surčin rekli su mi da će goniti napadača", istakao je Zlatković.

  • Detelinarac

    13.01.2015 23:33
    Dosta više divljaka!
    Dosta je više divljih taksista!Novosađani koriste usluge udruženja, ali je problem kada u neki grad dođu gosti sa strane, pa ne poznaju udruženja i onda ih "divljak odere". Što se tiče aerodroma, to je sramota za državu kada stigne stranac i uzme "divljaka" koji ga "odere". Kakvo će on mišljenje imati o Srbiji? To je prvi utisak. Ja bih, da sam vlast, povećao cene taksi usluga, ali bih uveo oštru selekciju, obuku i strogo testiranje za taksiste. Inače mi je "muka" od taksista u saobraćaju, staju gde stignu, bezobrazni su i sl. Mada, opet, treba i njih razumeti (naravno legalne), bore se za hleb kao i svi mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija