Brza pruga do Budimpešte za dve godine

Studija izvodljivosti o modernizaciji pruge Beograd-Budimpešta za brzine od 200 kilometara na sat biće završena do kraja juna, najavljeno je u Vladi Srbije.
Studija izvodljivosti o modernizaciji pruge Beograd-Budimpešta za brzine od 200 kilometara na sat biće završena do kraja juna, najavljeno je u Vladi Srbije.

Takođe, kako je rečeno iz Vlade, radovi će početi do kraja 2015. i trajaće dve godine. To predviđa trilateralni plan saradnje koji su danas u Vladi Srbije potpisali predstavnici Srbije, Mađarske i Kine i on predviđa da radovi na modernizaciji traju dve godine.

Do 15. aprila će biti završena predstudija izvodljivosti, a glavna studija do kraja juna, kad će biti poznati modeli finansiranja.

  • Milos

    14.01.2015 15:51
    Sve ce da bude za 2 godine...
    i oduvek je sve bilo za 2 godine. Dovoljno daleko da se zaboravi i dovoljno kratko da se neostvari...
  • samo tetki da odnesem lek

    14.01.2015 14:44
    evo sad ce, samo sto nije
    koji ste vi paceri.....
  • Toma

    14.01.2015 14:39
    tempo
    količina uplitanja srba u projekat je obrnuto srazmerna trajanju realizacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija