U tri saobraćajke u Novom Sadu, troje povređenih

Tri saobraćajne nezgode desile su se u sredu na novosadskim ulicama, čime se nastavio negativan trend saobraćajnih udesa koji traje nekoliko dana.
Tri saobraćajne nezgode desile su se u sredu na novosadskim ulicama, čime se nastavio negativan trend saobraćajnih udesa koji traje nekoliko dana.

 

Kako za 021.rs kažu u Hitnoj pomoći, prva nezgoda desila se u sredu rano ujutru oko 6:30 sati kod Uspenske crkve. Tom prilikom povređen je jedan muškarac koji je u vidno alkoholisanom stanju prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Oko 13:45 sati u Temerinskoj ulici dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je muškarac zadobio kontuzione povrede glave, a treći udes desio se uveče oko 23:30 na uglu Ilije Birčanina i Hadži Ruvimove, kada je povređen muškarac starosti 47 godina, ali su mu lakše povrede sanirane na licu mesta.

Inače, za protekla 24 sata ekipe Hitne pomoći obavile su ukupno 93 intervencije, uglavnom kod hroničnih plućnih bolesnika i pacijenata sa neurološkim simptomima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija